’s Zomers is het warm, als je geluk hebt tenminste. En dat betekent vaak dat je niet lang in de keuken wil staan. Dus hebben we een makkelijk recept bedacht.

Wat heb je nodig voor 1 persoon:

  • 2 wraps
  • 1 courgette, niet te groot
  • 2 tomaten
  • 50 gram geitenroomkaas
  • 50 gram geraspte jong belegen geitenkaas
  • 1 teen knoflook
  • tijm
  • peper en zout
  • Boter of olijfolie

Smelt boter of verhit de olie in een koekenpan.
Snijd het knoflook fijn en fruit het zachtjes in de pan.
Haal de zaadlijsten uit de courgette en snijd hem in kleine blokjes.
Bak dit zo’n vijf minuten met het knoflook, wat tijm, peper en zout.

Smeer de geitenroomkaas op de wraps.
Beleg vervolgens één wrap met de geraspte geitenkaas.
Schep hier de courgette op.
Haal de zaadlijsten uit de tomaten en snijd ze in fijne reepjes.
Leg deze op de courgette en eindig met nog wat geraspte kaas.
Vervolgens gaat hier de tweede wrap op met de roomkaas naar beneden.

Bak de wrap tien minuten in een voorverwarmde oven of in een koekenpan.